info_outlineUtskrifter

Det finns en mängd olika utskrifter att göra i Schoolity som bland anant schema, betygsdokument, medlemmar och elevåterkoppling. Många av inställningarna som krävs behöver användaren själv ställa in i webbläsarens förhandsgranskning av utskrift.
Skriva ut i landskapsläge
T.ex. mentorssamtalspapper ska skrivas ut i landskapsläge, om du använder Chrome välj "Liggande" som "Layout".
Skriva ut i färg
I Chrome: välj "Färg" i förhandsgranskningen av utskriften.
Bakgrundsgrafik
I Chrome: välj "Fler inställningar" Kryssa i "Bakgrundsgrafik".
Marginaler
I Chrome: välj önskat värde i rullistan för "Marignaler"